Diversitate in Universitate

Pentru sfarsitul verii, A.N.S.T ofera o metoda ingenioasa si inovatoare de a uni, oameni, fapte si idei intr-un singur concept, “Universitatea de Vara”.

Aceasta isi propune sa uneasca studenti din diferite domenii de specializare si din diferite colturi ale tarii intr-un proiect bazat pe comunicare, de unde si numele modulului pentru care acestia au optat.

Modulul de comnunicare este a treia etapa a proiectului desfasurat la Costinesti din aceasta vara.

Activitatile principale se bazeaza pe aprofundarea si fixarea cunostintelor legate de comunicare. In afara cunostintelor teoretice, prin insasi diversitatea mediilor din care provin participantii, programul incurajeaza incurajarea de relatii interumane; schimb de idei si informatii, abordarea unui subiect din mai multe perspective, crearea de situatii inedite.

Jocul reprezinta modul prin care trainer-ul fixeaza cunostintele pe care cursantii le exerseaza in cadul aplicatiilor. Trainer-ul dispune de o gama larga de cunostinte si moduri de abordare a temelor.

Noi, cursantii, pe langa activitatile din programa ne putem organiza timpul ramas pentru aplicatii la temele dezbatute.

Hotelul in care suntem cazati este foarte aproape de plaja, astfel ca ne putem bucura si de soarele de la sfarsitul verii. Vremea a tinut cu noi si ne-a oferit zile insorite si apa calda, de care ne bucuram din plin.

Cativa dintre participantii la acest curs ne-au dezvaluit ca programul este destul de incarcat. Altii sunt incantati ca au ocazia sa petreaca mai mult timp in cadrul activitatilor utile, dar si distractive. Pentru multi dintre ei este o sansa in plus de a-si exersa aptitudinile in domeniul ales, acela al comunicarii.

Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret(A.N.S.T) este principalul finantator de astfel de programe. Experienta dobandita de-a lungul anilor s-a dovedit a fi folositoare in organizarea acestui proiect, astfel noi, beneficiarii, suntem foarte multumiti de conditiile oferite.

Desi vara a luat sfarsit, spiritul anotimpului cald isi face inca simtita prezenta.

Autori:

GHETIE IOANA- MARIA ANDREI COSMIN IOANCEA LOREDANA

CONSTANTINESCU ALINA OGIOIU CATALIN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu